Кариери

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД разглежда способността да се подбират и назначават висококвалифицирани хора, като необходимо условие за развитието на бизнеса.

Стремим се да предлагаме на персонала си творчески предизвикателна и стабилна трудова среда, в която всеки може да получи както съответното възнаграждение за приноса си към компанията така и неограничени възможности за длъжностно и професионално израстване.

За повече информация, вижте подробности в конкретните свободни позиции. 

Ако не намирате конкретна позиция като свободна в момента, но проявявате интерес към нас, можете да изпратите автобиографията си в направление "Човешки ресурси"  от Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Всички кандидатури се разглеждат строго конфиденциално.

Присъединете се към нас!

ЗСК Стоманобетон ООД

Дружеството разполага с модерен завод за производство на напрегнати и ненапрегнати стоманобетонови елементи, където бяха въведени водещите в Европа технологии и иновативни строителни практики и е специализирано в проектирането, производството, транспортирането и монтажа на сглобяем стоманобетон.

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД
България, София, ул. Луи Айер 2, 1404
Тел. +359 2 915 0101
Факс +359 2 958 2949
e-mail: miks@miks-ps.bg
miks@netbg.com