Откриване на нов хипермаркет за дома "ПРАКТИКЕР" в Пловдив

"Практикер" – Пловдив е изграден в новопостроена, просторна и приветлива сграда, с нов модерен облик и концепция. Простира се на близо 9000 кв. м площ, а търговската зала е по-голяма от досегашната, разположена на повече от 6000 кв. м. Новата по-функционална подредба и организация на продуктите, дава възможност на потребителите бързо и лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина.  

Новият "Практикер" – Пловдив вече е на нов, по-удобен адрес на бул. "Кукленско шосе" № 13. В приятна и уютна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат с лекота и удоволствие, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Изграждането на новия хипермаркет в Пловдив е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Микс – Констръкшън ООД.

ЗСК Стоманобетон ООД

Дружеството разполага с модерен завод за производство на напрегнати и ненапрегнати стоманобетонови елементи, където бяха въведени водещите в Европа технологии и иновативни строителни практики и е специализирано в проектирането, производството, транспортирането и монтажа на сглобяем стоманобетон.

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД
България, София, ул. Луи Айер 2, 1404
Тел. +359 2 915 0101
Факс +359 2 958 2949
e-mail: miks@miks-ps.bg
miks@netbg.com