С първа копка започна строителството на ново предприятие на Мултивак в индустриална зона Божурище

Инвестиционният проект на "Мултивак България Продакшън" ЕООД предвижда изграждане на предприятие за високотехнологично производство на части и модули за опаковъчни машини в Икономическа Зона София-Божурище, включващо производствен корпус, складова и логистична база, център за професионално обучение и квалификация и офисна част. Ще бъде разкрит и център за консултантски и споделени услуги в сферата на информационните  технологии и снабдяването. Машиностроителното предприятие на Multivac е планирано да заработи след година  и предвижда разкриването на 153 нови работни места. 

В първата си строителна фаза "Мултивак" ще изгради завод с логистична база и административна част с разгъната площ 6500 кв.м. За строител е избрана българската компания Микс - Констръкшън, а проектният мениджър е IPS Group. 

ЗСК Стоманобетон ООД

Дружеството разполага с модерен завод за производство на напрегнати и ненапрегнати стоманобетонови елементи, където бяха въведени водещите в Европа технологии и иновативни строителни практики и е специализирано в проектирането, производството, транспортирането и монтажа на сглобяем стоманобетон.

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД
България, София, ул. Луи Айер 2, 1404
Тел. +359 2 915 0101
Факс +359 2 958 2949
e-mail: miks@miks-ps.bg
miks@netbg.com