Днес, 29 септември, инж. Иван Тотев, кмет на община Пловдив и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг", прерязаха лентата на новия хипермаркет за дома и градината "Практикер" в Пловдив.

"В новия "Практикер" – Пловдив има още по-голямо разнообразие от продукти и площта му е по-голяма от тази на предишния. Надявам се, че както на мен ми харесва, така ще се хареса и на всички граждани на Пловдив и останалите населени места в региона", каза Тодор Белчев, съсобственик на веригата, в приветствената си реч на откриването.

На 15 септември Световният лидер в производството на машини за опаковки - германската семейна компания Multivac, направи първа копка на бъдещия си завод в индустриална зона "Божурище". Това е най-голямата производствена инвестиция около София тази година - в първата фаза ще се вложат 18.8 млн. евро. 

ЗСК Стоманобетон ООД

Дружеството разполага с модерен завод за производство на напрегнати и ненапрегнати стоманобетонови елементи, където бяха въведени водещите в Европа технологии и иновативни строителни практики и е специализирано в проектирането, производството, транспортирането и монтажа на сглобяем стоманобетон.

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД

МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД
България, София, ул. Луи Айер 2, 1404
Тел. +359 2 915 0101
Факс +359 2 958 2949
e-mail: miks@miks-ps.bg
miks@netbg.com